Beoordelingen van Sushi Son Son en Breugel

Recente recensies van Sushi Son Son en Breugel

5 sterren na 31 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was mooi op tijd klaar bij ophalen. Heerlijke verse sushi en sashimi. Gaan we vaker doen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Verse en goede kwaliteit

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede variatie, goede kwaliteit, goede prijs

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Precies op afgesproken tijd klaar.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow, wat een super goede sushi. Een aanwinst voor Son

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Bij twijfel, gewoon doen!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vriendelijke ondernemers en op tijd!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Belangrijkste, erg lekker.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, echt genoten. Lekker vers

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en echt van zeer goede kwaliteit. De sushi's die wij hadden besteld waren ook niet de sushi die je normaal ziet, er waren allerlei nieuwe smaakcombinaties. Het is wel aan de dure kant, maar je krijgt wel hele lekkere sushi. Wij hadden hem met korting besteld maar ik weet niet of ik er zonder de korting zo veel voor zou betalen. Al met al hebben we erg genoten en gaan we dit zeker vaker doen!

Reactie van Sushi Son:Het doel van onze zaak is om elke dag verse ingrediënten te gebruiken en mensen te laten ervaren van nieuwe smaakcombinaties. Het is fijn om te horen dat u het lekker vond. Met vriendelijke groet, SushiSon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een uur (!) zitten wachten. Het was wel heel lekker.

Reactie van Sushi Son:sorry voor het ongemak, wij gaan ons best doen om dat de volgende keer op tijd af te krijgen. bedankt voor het wachten fijn dat het lekker was :)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een prima smaaksensaties

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is echt een aanrader, nadeel is echt de tijd. 2 uur wachten is echt te lang als je via de site besteld hebt en ook al betaald hebt. Sushi is echt top!

Reactie van Sushi Son:dat is te begrijpen inderdaad, wij gaan ons best doen om dat niet meer te laten gebeuren, toch bedankt voor het wachten! en fijn dat het gesmaakt heeft :)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi maar mis gerechten zoals gebakken noedels of bami en ossenhaas en kip

Reactie van Sushi Son:helaas verkopen wij alleen sushi op het moment, maar misschien dat er in de toekomst gerechten bij komen.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar .

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi. Correct en op tijd bezorgd.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen sojasaus, wasabi en stokjes bij de bezorging

Reactie van Sushi Son:ons excuses daarvoor, volgende keer doen wij dat er wel bij.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi netjes klaargemaakt en gepresenteerd. Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip. Fijn dat er nu foto's op de site staan. Voldoende keuze met voor ieder wat wils.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorg service van lekkere verse Sushi’s, heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de chef’s choice. De rijst was goed op smaak en perfect gekookt. Verrassende smaken, echt vers, met zorg klaargemaakt. Een plaatje! Het enige minpunt vind ik de prijs. Nu is de box tijdelijk €13,50, dat vind ik een faire prijs. Maar ‘normaal’ zou deze box €18,50 kosten, dat zou ik er niet voor over hebben. Heel veel succes in Son en Breugel!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi! Echt vers en super bijzondere combi's. Net open, kleine tip: zet telefoonnummer op website. Ga zo door :)

Reactie van Sushi Son:GOEDE DAG ,BEDANKT VOOR UW REVIEW,DAT IS GOEDE IEDEE .DAT ZAL IK ZEKER DOEN ,WIJN ZIJN NU DE DERDE DAG GEOPEND DUS WIJ HEB NIET ZO GOED GEDAAN ,MAAR WIJ ZULLEN LATER ZEKER STEEDS BETER WORDEN ,DE MENING VAN KRANT ZIJN ERG KOSTBAAR VOOR ONS .

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke en goede Sushi’s zeker voor herhaling vatbaar. We zijn erg blij dat we nu in Son lekkere Sushi’s kunnen bestellen!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en lekker vers. Bezorging was te laat, maar bezorger bood keurig excuses aan, zal liggen aan opstart problemen. Wij gaan zeker vaker hier sushi bestellen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Beetje te laat maar was netjes vooraf aangegeven, dus geen probleem;-) Volgende keer weer.

Reactie van Sushi Son:HARTELIJK DANK VOOR UW WAARDEVOLLE OPMERKINGEN ,WIJN ZIJN NU DE DERDE DAG GEOPEND,DUS WU HEB NIET ZO GOED GEDAAN, MAAR LATER ZIJN WIJ STEED BETER .VERGEEFT U MAAR .

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, we zullen hier zeker vaker bestellen

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat goed, eindelijk verse en heerlijke sushi om de hoek! We hebben genoten van de sashimi en het menu "chefs choice" . Vers en heerlijk! Een aanrader!

Reactie van Sushi Son:BESTE KLANT ,BEKANT VOOR UW TEAGETEN ,WIJ ZIJN ALTIJD DE KWALITEIT VAN SUSHI BEHOUDEN OM AAN YULLIE TERUG GEVEN

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, leuk opgemaakt. Wellicht wel een tip om bij de menu kaart ook fotos te plaatsen zodat nieuwe klanten (sushi fans) ook begrijpen wat ze bestellen. Veel succes met de zaken in Son!

Reactie van Sushi Son:BEST KLANT,HARTELIJK DANK VOOR UW WAARDEVOLLE OPMERKIGNEN ,UW IEDEE IS ERG GOED ,WIJ ZIJN NU PAS PAAR DAGEN GEOPGEND ,LATER ZULLEN WIJ STEED BETER WORDEN ,WELCOM BIJ SOSHI SON ,WIJ ZULLEN ALTIJD DE GEVOELENS VAN KRANTEN VOOROP STELLEN EN ALTIJD DE KWALITEIT VAN SUSHI BEHOUDEN OM AAN YULLIE TERUG TE GEVEN