Beoordelingen van Sushi Son Son en Breugel

Recente recensies van Sushi Son Son en Breugel

5 sterren na 314 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

heel lekker!! Iedere keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Onveranderlijk goed!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede combinatie en kwaliteit @Sushi Son

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Wederom top sushi

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig en super lekker en vers.We komen zeker een keer terug

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom weer helemaal top! Heerlijke Sushi.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker en op tijd geleverd.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed verzorgd Super lekker

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom prima eten en keurig op tijd geleverd

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De shushi is echt top. Super vers, wel een beetje weinig voor het bedrag in vergelijking met een aantal andere goede aanbieders. Verder werd ik aangesproken door een bezorger dat ik, al zittend geen mondmasker op had. Hij liep zelf door de zaak met een mondkapjes op zijn kin?

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was geweldig

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Website perfect! Afhalen perfect! Sushi is heerlijk!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk echt een aanrader. Goed gevuld en is genieten.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo vers en delicious!!! En precies op de afhaaltijd klaar.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi van zeer goede kwaliteit. Met aandacht gemaakt en focus op goede smaakcombinaties. Blij dat deze zaak in het centrum van Son te vinden is. Veel beter dan de standaard ‘all you can eat’ sushi.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi met topservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedere keer weer een feestje!! Wat een super aanvulling is Sushi Son voor ons dorp!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooi gemaakte en goed gevulde sushi maar wij vonden ze bijna allemaal te koud. Hierdoor komen smaken niet goed vrij en lijkt het op elkaar qua smaak. Ook was de beef (geflambeerde beef) wat taai. Sushi is wel zeker weten beter dan de all you can eat ketens maar qua smaakbeleving zien wij wel wat verbetermogelijkheden.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goeie service Goeie sushi 10/10 would order again

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super op tijd bezorgd!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! wel prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd! Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer top Sushi’s was heerlijk. Perfecte bezorging! Wij zijn heel erg blij met SushiSon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijke verse sushi, voor herhaling vatbaar

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker, genoeg stokjes en sojasaus. Perfect op tijd geleverd.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verse sushi. Aanrader. Warme gerechtjes waren ook nog warm. Netjes verpakt en op tijd bezorgd

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi,super vers en ziet er prachtig uit!! Snelle bezorging, helemaal top!!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van heerlijke sushi!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spaarkaart inmiddels volgemaakt, blijft lekker en goede service!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Kan het iedereen aanraden!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers Beste welke we tot nu toe hebben geprobeerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van deze bestelling. Was heerlijk!!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi, gevarieerd en bezorging op tijd

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super zoals altijd!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

iedere week super vers goede kwaliteit aanwinst voor son

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

super lekker, een aanrader, wil je echt lekkere sushi dan zeker hier bestellen.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo ontzettend lekker!!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi uit de regio! Heerlijk vers en alle rollen even verrukkelijk, met als favoriet de shrimp rock. Grote fan van dit restaurant!! En ook altijd netjes en snel bezorgd.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen is erg makkelijk en levering op tijd. Is zeker aan aanrader.

Reactie van Sushi Son:bedankt voor uw bestelling. Graag tot de volgende keer!! :)

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd! Het was wederom weer helemaal super onwijs van genoten!

Reactie van Sushi Son:Fijn dat u ervan genoten heeft!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig weer!! Heerlijk!

Reactie van Sushi Son:Fijn dat alles naar wens was. Graag tot gauw!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers gemaakt waar je bij staat, veel vis en goede service!

Reactie van Sushi Son:Dankjewel , fijn om te horen. :)

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer ..

Reactie van Sushi Son:Fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

uitstekende kwaliteit aan eten, maar afspraken kunnen wat concreter

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen dat het eten naar wens was. Vanwege de enorme drukte kunnen we soms niet alles op tijd leveren / klaar hebben , onze excuses hiervoor.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hmmmmm, dat was weer heerlijk! Misschien tijd voor een andere selectie van sushi’s in de Chef’s choice? Het werd ruim 40 min. later, maar door het telefoontje kan je jezelf daar op voorbereiden.

Reactie van Sushi Son:Top dat het eten lekker was. Vanwege de enorme drukte lukt het soms niet om op de afgesproken tijd te leveren , hier komt snel verbetering in. Graag tot snel!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Na een half uur wachten ondanks afgesproken ophaaltijd de Verkeerde bestelling meegekregen. Bij aankomst thuis werd ik gebeld of ik terug wilde komen ok deze om te wisselen....

Reactie van Sushi Son:Ontzettende excuzes. Tijdens de drukte werden er fouten gemaakt. Wij zullen meer ons best om dit te voorkomen! Ik hoop dat het nog wel heeft gesmaakt.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk,shrimp rock and roll is errug lekker

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Elke keer meer dan goed! Echt geweldig!!!

Reactie van Sushi Son:Fijn dat u zo tevreden bent!! :)

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Son:Hopelijk tot snel!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en snel klaar!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De Chefs Choice is een echte aanrader. Heerlijk en gevarieerde smaken!!

Reactie van Sushi Son:Super om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat als je chefschoice besteld met 1 ander gerecht je hiervan ook 4 stukken krijgt Bij je chefchoice. Verder heerlijk gegeten.

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen dat het toch gesmaakt heeft.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk 😁

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Nu twee keer besteld, de eerste keer werd er gebeld dat het 15 minuutjes later was en de 2e keer werd niet gebeld waardoor wij even twijfelde of het wel allemaal goed ging. Geen probleem verder. Weer super lekker gegeten!!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk! Alles super vers. Enige min puntje maar was wel al van te gecommuniceerd op de website. Dat het niet op de aangegeven tijd klaar was. En als opmerking gezet geen komkommer, maar er zat in sommige toch komkommer.

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt. Bedankt voor de feedback , we zullen er op letten.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld, deze keer laten bezorgen, was weer heerlijk en geleverd op afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar !!!!!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Heel vers, zeer goede kwaliteit, we komen terug!

Reactie van Sushi Son:Tot snel! :)

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi’s waren opnieuw verrukkelijk, ga zo door Sushi Son.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse Sushi, mooi optijd geleverd en word goed op de hoogte gehouden via de mail. Wat koud hoorde was koud en wat warm hoorde was nog goed warm! Heerlijk en op tijd!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super vers en erg lekker!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en prima bezorging, net dat beetje extra service maakt SushiSon een top zaak! Wat mij betreft een dikke 10.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker top kwaliteit.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

👌🏻

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer verrukkelijk, bedankt Sushi Son

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je bepaalt wat meer, maar dan heb je ook echt lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! T was erg lekker, bezorging op tijd, zelfs op zondag! Tot de volgende keer

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen! We hopen u snel weer te zien :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super de Luxe kwaliteit uitstekend

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi met verse ingrediënten! Bezorging kan wel verbeterd worden. Wij hadden besteld voor 19:00 uur, echter stond de bezorger pas om 20:15 voor de deur! Een kwartiertje later kan gebeuren maar niet 75 minuten.

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen dat het heeft gesmaakt! Sorry voor het ongemak. We proberen altijd zo snel mogelijk te bezorgen alleen dit kan soms verhinderd worden door de enorme drukte. Mvg, Sushi Son

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer top!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, een 10+

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel vers. Erg blij met Sushi in het Sonse.

Reactie van Sushi Son:Het bevalt hier ons enorm goed. Fijn dat u zo tevreden bent :)

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk!!!!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en de Sushi was wederom weer heerlijk. Helemaal Top!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd. De sushi was heerlijk. Sommige lauwwarm zoals het hoort. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed bezig! Succes met jullie onderneming. Eten was prima en bediening heel vriendelijk. Internet bestelling verliep perfect. Voor mij de eerste keer. Ben zelf gaan afhalen. Tip! Zorg dat je kantoorruimte (etalage) opgeruimd blijft. Zonde als er in een eetgelegenheid printers en WiFi netwerk apparatuur op de grond ligt. Niet nodig en geeft onterecht slordige indruk. Het was allemaal goed verzorgt,

Reactie van Sushi Son:bedankt voor de goede tips, wij gaan dat weghalen zodat de klanten dat niet kunnen zien en dan ziet het er netter uit.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom echt heerlijke, vers gemaakte, luxe sushi

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was vers en zeer lekker!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi van hoge kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De producten zijn lekker. 1 ster minder vanwege de onduidelijkheid over de wasabi, gember en sojasaus. Hoeveel porties krijg je bij de bestelling geleverd?

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen dat het heeft gesmaakt. U krijgt bij een bestelling onder de €100, een bakje gember en 1 bakje wasabi. Boven de €100 krijgt u 2 bakjes wasabi en 2 bakjes gember. Voor sojasaus heeft u recht op 1 klein flesje sojasaus per klein bakje en 1 groot flesje per groot bakje. Als u meer wenst kan u dit bijbestellen. Mvg, Sushi Son

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi gegeten! Jammer lvan de tonijn sashimi die was niet lekker en ook niet zacht, we kregen het niet weg....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi die smelt op je tong!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super sushi, aardig personeel. Jammer dat ze niet op postcode 5692 bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit. Echt goed. Maar wel aan de prijs. Zou een tikkie minder ook kunnen?

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

ChapeAu Sushi was top!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk verse sushi gegeten!!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als elke keer weer zo verschrikkelijk lekker en stipt op tijd bezorgd...fantastisch 👍

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak was redelijk goed, maar het zeewier was allemaal heel taai, het leek wel kaugum, nog nooit zo gehad. Helaas niet echt genoten, ik heb betere sushi gegeten.....

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt superverse heerlijke sushi Absoluut een aanrader

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, lekker vers, goed van smaak.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Serieus lekkere sushi en aanvulling in de regio. Nog 1 tip voor de eigenaar. Zet zeewiersalade op de kaart

Reactie van Sushi Son:later komt de zeewier salade er wel op!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, de geflambeerde tuna is echt geweldig!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekkere en goed gevulde sushi. Niet goedkoop, maar uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Veruit de beste sushi in de omgeving! Lekker vers en verrassende smaakcombinaties. Smaakt naar meer!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Volgens mijn collega (daarvoor had ik de bestelling gedaan) was het kei lekker!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalige sushi gegeten (als lunch). Krakend vers en een lust voor het oog en de mond!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben voor het eerst de tonijn sashimi besteld. Wat een tegenvaller was dat!!! De vis was heel vet en rubberig. Goede tonijn smelt in de mond maar op deze moest hard gekauwd worden. Eerlijk gezegd was ik blij dat ik het door geslikt gehad en heb dan ook de overige stukjes weg gegooid. Erg jammer en zonde van het geld!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

E-mail gekregen zodra de bezorger onderweg was, vriendelijke bezorger was perfect op tijd. De Sushi’s waren weer overheerlijk, we hebben er echt van genoten. We zijn super tevreden over Sushi Son!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekkere sushi, eenvoudig te bestellen en prompte levering. Aanrader

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, vooral chefs choice was heerlijk! Alles vers en de gefrituurde garnaal was nog warm. Wij komen vaker terug.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke sushi En bezorging netjes binnen de tijd Zeer tevreden 👍🏻

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi die we tot nu toe gegeten hebben, hier gaan we zeker vaker bestellen!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Keurig op tijd. Ik ben fan! Vooral de flamed beef met truffel is favoriet.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers, mooie combi’s

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Allerlekkerste en beste sushi in omstreken. Nu al denk ik zo’n 25 keer besteld en het verveelt nooit, elke keer een feestje. 👏🏻😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke verse sushi! Lekkerste in de buurt. Met zorg bereid, en dat proef je

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk genoten van jullie vakwerk. Dankjewel!! En tot de volgende keer ;-)

Reactie van Sushi Son:fijn om te horen! tot de volgende keer! (:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk! Gaan we zeker nog een keer doen. Aanwinst voor ons dorp.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Iedereen heeft weer genoten! Bedankt voor de goede service!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaaltijd niet helemaal gelukt. Dik kwartier moeten wachten maar snel vergeten want super kwaliteit sushi!! Zeer de moeite waard

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk! Alleen jammer dat ze nog niet in 5692 bezorgen, dat is net zo ver als naar 5694... Dan zou ik het iedere week laten bezorgen.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en prijs- kwaliteit dik in orde. Keurige bezorging; een aanrader 👍

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Hmmm, het was weer een klein feestje!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel besteld snel bezorgd, smaakt heerlijk

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi!!! Aanrader

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere verse sushi en bezorging super op tijd!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi! Eens wat andere dingen dan de standaard rolls. In een woord genieten!

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi smaakt goed, prijs kwaliteit verhouding vind ik oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk! Tip: ook glutenvrije sojasaus en glutenvrije sushi

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen dat het gesmaakt heeft! Bij ons zijn er ook glutenvrije opties.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ze in het tasje omgevallen waren ,zodat ze wat gehavend waren, want ze waren super lekker.

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt! We zullen erop letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer allemaal hemels

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al vaak hier besteld, elke keer weer even lekker! Al op veel plaatsen sushi gegeten of gehaald, maar dit is echt de beste sushi die wij gehad hebben. En dat gewoon hier in Son!

Reactie van Sushi Son:Super fijn om te horen dat alles gesmaakt heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgde top Sushi’s! Het was weer een feestje heerlijk gegeten, wij zijn erg blij met zo’n top Restaurant in de buurt.

Reactie van Sushi Son:Super bedankt! Fijn dat alles naar wens was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geheel volgens afspraak op tijd gebracht. De Sushi s smaakten heerlijk.

Reactie van Sushi Son:Fijn dat alles naar wens was :]

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke sushi. Eindelijk sushi in ons dorp en dan ook nog zo goed. Complimenten

Reactie van Sushi Son:Super bedankt! Fijn om te horen dat alles naar wens was.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op zaterdagavond sushi afgehaald. De bestelling was precies op tijd klaar, lekker vers bereid. Verschillende rollen besteld en ze waren allemaal even lekker. Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Son:Super goed om te horen! :]

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar. Dus ik zeg tot snel 😀

Reactie van Sushi Son:Super goed om te horen. Tot de volgende keer!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. Kwaliteit is zeer hoog, maar daar betaal je ook voor. Niet goedkoop.

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Jammer dat ze niet zo veel kunnen bezorgen, hopelijk wordt dit in de toekomst meer, ;)

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden Karaage Maki Roll, Edamame en Coquille Garnalen Roll. We hebben ervan genoten, het was heerlijk. We vonden wel dat het erg duur was in vergelijking met een goede maalijd van bijvoorbeeld een traiteur.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgde sushi’s Zeer smakelijk

Reactie van Sushi Son:Super fijn om te horen dat het gesmaakt heeft!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke suchi! Zeker een aanrader Bezorging prima zoals afgesproken

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen dat het gesmaakt heeft! We zien u graag terug.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi voor een prima prijs.

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld met bestelling, zelf opgehaald en uiteindelijk heeft het goed gesmaakt.

Reactie van Sushi Son:Prettig dat alles naar wens was!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse, goed gevulde sushi!!

Reactie van Sushi Son:Prettig dat alles naar wens was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker sushi’s, rijk belegd. Vooral Niet vergelijken met all you can eat. Al meerdere keren besteld. Iedere keer een feestje.

Reactie van Sushi Son:Super tof om te horen!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met een snelle service

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld erg lekker en vers

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, verse sushi en het ziet er ook nog prachtig uit! Ook goede glutenvrije mogelijkheden. Zeker een aanrader.

Reactie van Sushi Son:Super fijn om te horen!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op 3 januari jl. had ik een recensie geschreven en beoordeeld met drie sterren. Aan de smaak en versheid lag het niet dus vandaag toch weer besteld. Deze keer eventjes afgehaald en niet laten bezorgen. Sushi was stuk verzorgder en wederom super van smaak. Helemaal top dus!

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen dat u tevreden was!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestellen is makkelijk en afhalen gaat snel.

Reactie van Sushi Son:Fijn dat het heeft gesmaakt!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

hele lekkere sushi en keurig op tijd!

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen dat alles naar wens was!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Tot de volgende keer weer.

Reactie van Sushi Son:Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

20 minuten moeten wachten terwijl je een ophaaloptijd doorgeeft. De boontjes waren koud en taai. Vorige keer waren ze beter. Sushi zelf was wel goed.

Reactie van Sushi Son:Excuses voor de extra wachtijd. Maar fijn om te horen dat de sushi wel smaakte!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goede kwaliteit en vers klaar gemaakt, super goede service. (Na verkeerde order plaatsing)

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen dat het naar wens was!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed en lekker verse ingredienten

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Is gewoon de beste sushi in de omgeving!!!

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Tegenwoordig hoef ik voor lekkere sushi niet ver meer de deur uit. Gewoon bij ons in Son. Kwaliteit is top!

Reactie van Sushi Son:Prettig dat alles naar wens was!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima eten Bezorger perfect op afgesproken tijd

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen dat alles naar wens was!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was 1e keer, erg lekker ... we hebben genoten! Voor herhaling vatbaar.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Son:Dankuwel!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals elke keer weer heerlijke sushi! Vandaag zat er ook koudere sushi die we normaal niet gewend zijn. Hopelijk mogen we de volgende keer weer heerlijk genieten zoals altijd. Dit is de lekkerste sushi die wij ooit gehad hebben.

Reactie van Sushi Son:ons excuus voor de koude sushi, toch bedankt voor het bestellen!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!. Deed mij denken aan MOOD. De rijst was perfect gekookt, heerlijk op smaak. Iedereen heeft genoten! Smaken perfect op elkaar afgestemd. Wij zijn fan!

Reactie van Sushi Son:Super tof om te horen dat u heeft genoten!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Die sushi is straight fire, sowieso voor die met sint jacobs schelpen gaan, licht gebrand smaakje, heerlijk!

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen dat alles naar wens was!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Veel variatie en lekkere sausjes.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor het eerst een bestelling gedaan en afgehaald. Het was exact op tijd klaar en echt super vers en heerlijk! Complimenten. Wij komen vaker :)

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen! Tot de volgende keer :]

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, echt een aanrader!

Reactie van Sushi Son:dat is goed om te horen!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, lekkere combinaties die je bij andere sushi afhaal- en bezorgdiensten niet vaak ziet. Wel wat duurder, maar zeker het geld waard. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Son:dat is goed om te horen, bedankt voor uw complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Sushi, elk met een eigen smaak.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorgservice en heerlijke Sushi’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

wederom heerlijke sushi

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaliter bestellen wij altijd onze sushi bij Kyoto in Eindhoven. We hoorde dat er in ons dorp een nieuwe sushi restaurant is geopend en kreeg lovende reacties! Gisterenavond voor het eerst uitgeprobeerd en het smaakte ge-wel-dig! Alles helemaal vers bereid en mooi gepresenteerd. Voortaan bestellen wij onze sushi in ons eigen dorpje. Zou wel fijn zijn als jullie postcode 5692 ook opnemen in jullie bezorg gebied.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd ruim een half uur later geleverd omdat het erg druk was. Op zich jammer maar wel prettig dat het (op de oorspronkelijke levertijd) telefonisch doorgegeven werd. Sushi was vers en smakelijk. Wel heel rommelig in elkaar gedraaid, weinig rijst in sommige maki en helaas minimaal aandacht aan besteed (kan wellicht met de drukte te maken hebben). Twijfel of we nog een keer gaan bestellen ondanks dat het ons een ritje naar Eindhoven scheelt.

Reactie van Sushi Son:goedendag, beste klant, onze excuses voor het ongemak. we gaan proberen om de bezorging op tijd te laten komen, wat betreft onze sushi misschien bent u een andere sushi zaak gewend en dat het daarom minder lijkt dan dat het is, nogmaals onze excuses daarvoor we gaan er op letten! bedankt voor uw bestelling.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Bezorging was 20 minuutjes te laat, maar werden van te voren netjes gebeld om het te laten weten. Volgende keer bestellen we hier zeker weer!

Reactie van Sushi Son:dat is goed om te horen, volgende keer proberen wij natuurlijk alles op tijd te laten bezorgen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Positief verrast, het smaakte super, de beste sushi in de regio!

Reactie van Sushi Son:Super prettig om te horen!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat boffen wij toch met SushiSon! Iedere keer weer héérlijk.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg verse en lekkere sushi. Het was wel iets later klaar dan besteld (reken iets 15-30 min langer)

Reactie van Sushi Son:excuses dat het later klaar was, toch bedankt voor het bestellen!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

ook onze kids vonden het erg lekker

Reactie van Sushi Son:Super goed om te horen dat jullie en jullie kids genoten hebben!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veruit de beste sushi in de omgeving!!

Reactie van Sushi Son:dat vinden wij fijn om te horen, bedankt!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker!! Super tevreden en voor herhaling vatbaar!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi ! 2x keer dat we besteld hebben.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is ontzettend lekker, echt super heerlijk! Bezorging was ook prima, goed op tijd. Het was alleen een beetje jammer dat ze niet helemaal rechtop vervoerd waren , de sushi waren wat tegen elkaar geschoven. Maar toch super lekker!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en optijd bezorgd!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewend aan sushi bestellingen dachten we even dat we te weinig zouden hebben aan onze bestelling . De kwaliteit was echter zo goed en volledig dat we heerlijk gegeten hebben. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in de regio, wat een aanwinst voor Son en Breugel!

Reactie van Sushi Son:super bedankt voor de complimenten!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Goede kwaliteit.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, mooie smaken, vers, gewoon top!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, prima kwaliteit en juiste porties.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en de bezorging was netjes op tijd 👌🏻

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Zag er prachtig uit, de kip rollen, tonijn en komkommer zijn favoriet! Super service

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor de derde keer gehaald. We vinden het nog steeds heerlijk! Keep up the good work 👍🏻

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Vers en met aandacht bereid. Ook tijdig af te halen in de lockdown.

Reactie van Sushi Son:Fijn dat het gesmaakt heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Topper en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. Ik mis alleen de sojabonen op de menukaart

Reactie van Sushi Son:Fijn dat het gesmaakt heeft. Ons menu wordt later uitgebreid en dan komen er sojabonen bij :]

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi en de smaak is top!bestel er de volgende keer zekers weer het was heerlijk

Reactie van Sushi Son:Super goed om te horen. Tot volgende keer!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Aan te bevelen

Reactie van Sushi Son:fijn dat het gesmaakt heeft!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi wij hebben er van genoten, gaan we vaker doen.

Reactie van Sushi Son:dat is fijn om te horen, tot de volgende keer ;)

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Zeker een aanrader

Reactie van Sushi Son:fijn dat het gesmaakt heeft!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en supervers

Reactie van Sushi Son:Fijn dat het gesmaakt heeft!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld. Het was echt heel lekker. We gaan zeker nog een keer bestellen.

Reactie van Sushi Son:Super goed om te horen. Tot de volgende keer!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Vers, warm, en heerlijke combinaties

Reactie van Sushi Son:Fijn dat het gesmaakt heeft!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer gekocht, wat was het heerlijk. Niet zo zout en zo lekker. Hier gaan we vaker kopen.

Reactie van Sushi Son:hartelijk dank, we zien u vaak weer terug!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi zag er fantastisch uit en smaakte overheerlijk. Complimenten.

Reactie van Sushi Son:Dankuwel! Fijn dat het gesmaakt heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer lekkere sushi gegeten !

Reactie van Sushi Son:Fijn dat het gesmaakt heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en erg lekker!

Reactie van Sushi Son:Blij om te horen dat alles naar wens was!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Meteen klaar en de lekkerste sushi die ik ooit gehad heb!

Reactie van Sushi Son:dat vinden wij zeer fijn om te horen, hopelijk tot snel!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heer-lijk! Al een paar keer hier besteld, en zéker niet voor het laatst. Super verse, lekkere sushi en ook nog eens super mooi opgemaakt. Echt top!

Reactie van Sushi Son:Super goed om te horen! Tot de volgende keer :]

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed!

Reactie van Sushi Son:Hartelijk dank. Fijn dat het gesmaakt heeft :]

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, lekker, dik in orde!

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord: HEERLIJK!

Reactie van Sushi Son:DANKUWEL!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede bezorging. En hele lekkere smakelijke sushi!

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen. Fijn dat het gesmaakt heeft!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, top kwaliteit Sushi’s!

Reactie van Sushi Son:Fijn dat het gesmaakt heeft!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi- snel klaar!

Reactie van Sushi Son:Super bedankt!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en netjes op tijd bezorgd!

Reactie van Sushi Son:hartelijk dank!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer uitstekende kwaliteit

Reactie van Sushi Son:Super goed om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt fantastisch! Heerlijk gegeten....snelle service!👍🏻

Reactie van Sushi Son:Super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK

Reactie van Sushi Son:DANKUWEL!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles goed. Klasse

Reactie van Sushi Son:Super bedankt!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en exclusieve sushi. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Reactie van Sushi Son:Blij dat alles naar wens was!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi wij komen nog eens terug

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, lekker en vers, top! Wij komen snel weer terug.

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen! We zien u graag terug :]

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

super vers en lekker

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit. Volgende keer wel stokjes, soja en wasabi erbij. Gelukkig hadden we dat zelf nog in huis..

Reactie van Sushi Son:Excuses voor het ongemak, volgende keer zal het er zeker bij zitten! Fijn om te horen dat het wel smaakte!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen maar complimenten voor SushiSon

Reactie van Sushi Son:Super fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi's waren erg lekker! Mooie afwisselende smaken. Wij komen zeker nog een keertje terug.

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen. Tot de volgende keer!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekkere sushi! Echt een aanrader

Reactie van Sushi Son:Dankuwel, fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en gevarieerd

Reactie van Sushi Son:Fijn dat het gesmaakt heeft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en op tijd klaar bij het ophalen,

Reactie van Sushi Son:Blij om te horen dat alles naar wens was!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi om een sushirestaurant in Son te hebben, ga zo door!

Reactie van Sushi Son:Dankuwel!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Dit is op geen enkele wijze te vergelijken met sushi die wij eerder hebben gegeten. Gevarieerd, smakelijk, diverse ingrediënten...super! Snel besteld, gemakkelijk betaald en zo afgehaald. Een dikke pluim 👍

Reactie van Sushi Son:Super bedankt!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede en zeer smakelijke sushi, Goede bestel- en betaalprocedure. Veel succes met jullie onderneming

Reactie van Sushi Son:Super bedankt! Fijn dat alles naar wens was.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer geweldig lekker gegeten Bediening in winkel prima en gezellig

Reactie van Sushi Son:Super goed om te horen dat alles naar wens was!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk! Vers, warm, en super Combinaties Echt genoten! Tot maandag🍱

Reactie van Sushi Son:Super dat alles naar wens was!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekkere kwaliteit!

Reactie van Sushi Son:Goed om te horen!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De kimchi in de tonijnrol, subtiel maar erg lekker! Ga zo door!

Reactie van Sushi Son:Fijn om te horen :]

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was vers en super lekker!

Reactie van Sushi Son:Super fijn om te horen!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Adres moet zijn: Duinlaan 51, 5691 EJ Son.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top en lekker geweldig

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer Sushi besteld. Dit keer wederom weer een nette levering van perfecte en heerlijk verse Sushi’s. We zijn heel erg blij met SushiSon in Son 😁

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet goedkoop maar heeeeerlijk!!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen weekend voor de eerste keer sushi besteld en aangenaam verrast door de kwaliteit: de sushi's waren heerlijk en zeer verschillend en verrassend qua smaak! Wij hebben genoten. Jammer dat ze in het weekend niet bezorgen...

Reactie van Sushi Son:Het is fijn om te horen dat het allemaal naar wens is geweest. :) Momenteel hebben we nog niet genoeg personeel in dienst, maar zodra we meer mensen hebben gaan we ook in het weekend bezorgen. Met vriendelijke groet, Sushi Son

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. Misschien zou u standaard al uw sushi glutenvrij kunnen maken.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was mooi op tijd klaar bij ophalen. Heerlijke verse sushi en sashimi. Gaan we vaker doen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Verse en goede kwaliteit

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede variatie, goede kwaliteit, goede prijs

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere verse sushi. Precies op afgesproken tijd klaar.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow, wat een super goede sushi. Een aanwinst voor Son

Reactie van Sushi Son:Super prettig om te horen!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Bij twijfel, gewoon doen!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, vriendelijke ondernemers en op tijd!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Belangrijkste, erg lekker.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, echt genoten. Lekker vers

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk en echt van zeer goede kwaliteit. De sushi's die wij hadden besteld waren ook niet de sushi die je normaal ziet, er waren allerlei nieuwe smaakcombinaties. Het is wel aan de dure kant, maar je krijgt wel hele lekkere sushi. Wij hadden hem met korting besteld maar ik weet niet of ik er zonder de korting zo veel voor zou betalen. Al met al hebben we erg genoten en gaan we dit zeker vaker doen!

Reactie van Sushi Son:Het doel van onze zaak is om elke dag verse ingrediënten te gebruiken en mensen te laten ervaren van nieuwe smaakcombinaties. Het is fijn om te horen dat u het lekker vond. Met vriendelijke groet, SushiSon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een uur (!) zitten wachten. Het was wel heel lekker.

Reactie van Sushi Son:sorry voor het ongemak, wij gaan ons best doen om dat de volgende keer op tijd af te krijgen. bedankt voor het wachten fijn dat het lekker was :)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een prima smaaksensaties

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is echt een aanrader, nadeel is echt de tijd. 2 uur wachten is echt te lang als je via de site besteld hebt en ook al betaald hebt. Sushi is echt top!

Reactie van Sushi Son:dat is te begrijpen inderdaad, wij gaan ons best doen om dat niet meer te laten gebeuren, toch bedankt voor het wachten! en fijn dat het gesmaakt heeft :)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi maar mis gerechten zoals gebakken noedels of bami en ossenhaas en kip

Reactie van Sushi Son:helaas verkopen wij alleen sushi op het moment, maar misschien dat er in de toekomst gerechten bij komen.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar .

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi. Correct en op tijd bezorgd.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen sojasaus, wasabi en stokjes bij de bezorging

Reactie van Sushi Son:ons excuses daarvoor, volgende keer doen wij dat er wel bij.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi netjes klaargemaakt en gepresenteerd. Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip. Fijn dat er nu foto's op de site staan. Voldoende keuze met voor ieder wat wils.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorg service van lekkere verse Sushi’s, heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de chef’s choice. De rijst was goed op smaak en perfect gekookt. Verrassende smaken, echt vers, met zorg klaargemaakt. Een plaatje! Het enige minpunt vind ik de prijs. Nu is de box tijdelijk €13,50, dat vind ik een faire prijs. Maar ‘normaal’ zou deze box €18,50 kosten, dat zou ik er niet voor over hebben. Heel veel succes in Son en Breugel!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi! Echt vers en super bijzondere combi's. Net open, kleine tip: zet telefoonnummer op website. Ga zo door :)

Reactie van Sushi Son:GOEDE DAG ,BEDANKT VOOR UW REVIEW,DAT IS GOEDE IEDEE .DAT ZAL IK ZEKER DOEN ,WIJN ZIJN NU DE DERDE DAG GEOPEND DUS WIJ HEB NIET ZO GOED GEDAAN ,MAAR WIJ ZULLEN LATER ZEKER STEEDS BETER WORDEN ,DE MENING VAN KRANT ZIJN ERG KOSTBAAR VOOR ONS .

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke en goede Sushi’s zeker voor herhaling vatbaar. We zijn erg blij dat we nu in Son lekkere Sushi’s kunnen bestellen!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en lekker vers. Bezorging was te laat, maar bezorger bood keurig excuses aan, zal liggen aan opstart problemen. Wij gaan zeker vaker hier sushi bestellen.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Beetje te laat maar was netjes vooraf aangegeven, dus geen probleem;-) Volgende keer weer.

Reactie van Sushi Son:HARTELIJK DANK VOOR UW WAARDEVOLLE OPMERKINGEN ,WIJN ZIJN NU DE DERDE DAG GEOPEND,DUS WU HEB NIET ZO GOED GEDAAN, MAAR LATER ZIJN WIJ STEED BETER .VERGEEFT U MAAR .

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, we zullen hier zeker vaker bestellen

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat goed, eindelijk verse en heerlijke sushi om de hoek! We hebben genoten van de sashimi en het menu "chefs choice" . Vers en heerlijk! Een aanrader!

Reactie van Sushi Son:BESTE KLANT ,BEKANT VOOR UW TEAGETEN ,WIJ ZIJN ALTIJD DE KWALITEIT VAN SUSHI BEHOUDEN OM AAN YULLIE TERUG GEVEN

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi, leuk opgemaakt. Wellicht wel een tip om bij de menu kaart ook fotos te plaatsen zodat nieuwe klanten (sushi fans) ook begrijpen wat ze bestellen. Veel succes met de zaken in Son!

Reactie van Sushi Son:BEST KLANT,HARTELIJK DANK VOOR UW WAARDEVOLLE OPMERKIGNEN ,UW IEDEE IS ERG GOED ,WIJ ZIJN NU PAS PAAR DAGEN GEOPGEND ,LATER ZULLEN WIJ STEED BETER WORDEN ,WELCOM BIJ SOSHI SON ,WIJ ZULLEN ALTIJD DE GEVOELENS VAN KRANTEN VOOROP STELLEN EN ALTIJD DE KWALITEIT VAN SUSHI BEHOUDEN OM AAN YULLIE TERUG TE GEVEN